Jesteś tutaj

Komunikaty

Wykaz o zamiarze przeniesienia prawa własności nieruchomości gruntowej

Krajowy Ośrodek Wsparcia Rolnictwa Oddział Terenowy w Krakowie podaje do publicznej wiadomości wykaz o zamiarze przeniesienia prawa własności nieruchomości gruntowej w trybie art. 231 § 2 Kc z terenu województwa małopolskiego, powiatu nowotarskiego gminy Nowy Targ położonej w obrębie Łopuszna oznaczonej jako działka ewid. nr 35/8 o pow.: 0,0340 ha.

Strefa Relaksu przy Szkole Podstawowej im. J. Kasprowicza w Klikuszowej

Szkoła Podstawowa im. Jana Kasprowicza w Klikuszowej otrzymała z Fundacji Lafarge WSPÓLNIE grant w wysokości 15 000 zł. na stworzenie Strefy Relaksu. Projekt będzie polegał na zorganizowaniu przestrzeni z widokiem na Tatry do relaksu na świeżym powietrzu. W strefie Relaksu znajdzie się altana z ławkami i stołem oraz leżaki.

Program Stypendiów Pomostowych 2021/2022

Krajowy Ośrodek Wsparcia Rolnictwa wraz z Fundacją Edukacyjną Przedsiębiorczości zapraszają do XX edycji Programu Stypendiów Pomostowych w roku akademickim 2021/2022. Propozycja ta skierowana jest do tegorocznych maturzystów pochodzących z rodzin byłych pracowników PGR zakwalifikowanych na pierwszy rok stacjonarnych studiów I stopnia lub jednolitych magisterskich realizowanych w polskich publicznych uczelniach akademickich.

WUP Kraków - projekt "Wróć z POWERem!"

„Mówią, że w życiu trzeba robić, to co się kocha i w czym jest się dobrym”

Jeśli myślisz o powrocie lub właśnie wróciłeś z zagranicy do Małopolski, chcesz przekuć swoje marzenia w rzeczywistość ….To zgłoś się do projektu „Wróć z POWERem!

Czekamy na Ciebie!

Skontaktuj się z nami: 504 12 14 80 lub powroty@wup-krakow.pl

Informacja

UPRZEJMIE INFORMUJEMY, ŻE 2 KWIETNIA 2021 r.
(TJ. WIELKI PIĄTEK)

URZĄD GMINY NOWY TARG

BĘDZIE NIECZYNNY

Uprzejmie informujemy, że 2 kwietnia 2021 r. (tj. Wielki Piątek) Urząd Gminy Nowy Targ będzie nieczynny

UPRZEJMIE INFORMUJEMY, ŻE 2 KWIETNIA 2021 r.
(TJ. WIELKI PIĄTEK)

URZĄD GMINY NOWY TARG