Jesteś tutaj

Komunikaty

OBWIESZCZENIE WÓJTA GMINY NOWY TARG o wyłożeniu do publicznego wglądu projektów miejscowych planów zagospodarowania przestrzennego

Nowy Targ, dnia 18.02.2022 r.

OBWIESZCZENIE

WÓJTA GMINY NOWY TARG

o wyłożeniu do publicznego wglądu projektów

miejscowych  planów zagospodarowania przestrzennego

Kolejny przetarg ustny nieograniczony na dzierżawę na czas powyżej trzech lat części nieruchomości dz. ewid.: 5395/270 położonej w Lasku o pow.: 0,1000 ha.

Kolejny przetarg ustny nieograniczony na dzierżawę na czas powyżej trzech lat części nieruchomości dz. ewid.: 5395/270 położonej w Lasku o pow.: 0,1000 ha, objętej KW NS1T/00068422/2.

Na sesji Rady Gminy Nowy Targ, która odbędzie się w dniu 21 czerwca 2022r. o godzinie 13.00 w Urzędzie Gminy Nowy Targ ul. Bulwarowa 9, będzie rozpatrywany  raport o stanie gminy za 2021 rok . Nad przedstawionym raportem o stanie gminy przeprowadzona zostanie debata, w której, oprócz radnych, będzie mogło wziąć udział maksymalnie 15 mieszkańców.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer